вторник, 31 декабря 2019 г.

Який стартап можна запустити в 2020 році?


Американський підприємець Варадх Джейн (Opendoor, Polymail, які були в програмі Y Combinator, раніше працював в сид-фонді) опублікував кілька ідей про те, які ніші для стартапів можуть бути привабливими в 2020 році.
– Управління документами / таск-менеджери / управління посиланнями
Весь контекст для робочих завдань зберігається в документах, документи наповнені лінками: на сайти, файли, ресурси, інші додатки. Зробити так, щоб все це працювало разом – реальна можливість.
До цього впритул підійшли Dropbox Paper і Notion.
– Конфіденційність та кібербезпека

Чудово будо б побачити інструменти, які спрощують роботу з такими речами:
Телефонні номер
Кредитки
Налаштування на смартфоні / ноутбуці: налаштовувати все, що стосується повідомлень, розташування, управління камерою і мікрофоном, обмеження по рекламі і т.д.
Регулярні перевірки додатків: видаляю всі невикористовувані, відключаю непотрібні функції, на зразок веб-трекінгу або стеження за місцем розташування в Google, etc.
Управління паролями: це все ще виклик для користувачів. Або цю проблему повинні вирішити розробники ОС, або потрібно взагалі відмовлятися від паролів і переходити до одноразових паролів і «чарівним посиланнях» (magic links).
VPN: безцінні для тих, хто постійно сидить в публічних Wi-Fi.
HaveIBeenPwned.com: тут можна налаштувати моніторинг своїх поштових адрес.
Софт для управління бізнесом для малих компаній
– Зростання для малого бізнесу, особливо в традиційних нішах, залишається складним, оскільки їм складніше налаштуватися на управління процесами. Такі компанії не звикли платити за SaaS, так що доведеться думати над суміжними розробками.
– Проекти з фінансування покупки житла
У популярних містах все складніше купити житло.
У США основним способом покупки є іпотека на багато років. Здається , тут – величезний простір для інновацій, часткове володіння, спільне кредитування / оренда, здача в оренду місту і т.д.
– Управління сімейними акаунтами
Основне завдання зібрати всіх членів сім’ї, організувати їм нові акаунти, оплату, управляти сімейними підписками все ще залишається нетривіальною. Тут є можливість створення Okta для сімей.
– Управління поштовими підписками і розсилками

Комментариев нет:

Отправить комментарий